İstanbul Petek Servisi

Wiki Article

A lot more Hamburger icon An icon utilized to stand for a menu that can be toggled by interacting with this particular icon.

Peteğin hortum kullanılarak basınçlı suya maruz bırakılması ile temizleme işlemi başlar. Bu işlem su kirliden temize geçene kadar devam eder.

Bu durumda peteklerinizi temizletmezseniz hem faturaların artmasına hemde evin zor ısınmasına sebep olursunuz.

Tahliye Kabı: Temizleme işlemi sırasında petek içinde biriken kir ve çamurun dışarıya tahliye edilmesi için bir kabın kullanılması gerekebilir.

Eğer peteklerde tıkanıklık ya da diğer ciddi sorunlar varsa, bu sorunları gidermek için ek masraflar ortaya çıkabilir.

Petek temizliği genel olarak şehir bazında değişse de two yılda bir yapılmalıdır. Bazı istisnai durumlarda mesela kömürlü yakıt kullanımından doğalgazlı yakıt kullanımına geçiş yaptıysanız acil olarak petek temizliği yaptırmalısınız.

PETEK features you manufacturer-impartial cleanroom maintenance and reliable service so as to go on to provide effectively and to a substantial regular. Arrange an appointment with our service technician now.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Petek ve Tesisat temizliği yapılan sistemlerde gidiş suyundan gönderdiği suyu dönüş suyun rahat bir devir daim ile alarak cihazımız rölanti çalışmasını sağlayarak sistem içerisindeki suyu istenilen derecede tutmaya başlıycaktır.

*Za detaljniji spisak ovlašćenih servisera po gradovima u Srbiji, kliknite na nazive linkovanih brendova ili pozovite centralni servis reçber petek servisi radi dobijanja informacija o drugim ovlašćenim serviserima.

Peteklerin en iyi ısıyı verebilmesi için gerekli olan kalorifer petek temizliği çok uzun süren bir işlem değildir. Evde ki petek sayısına bağlı olarak 45 dk ile one,5 saat arasında süren bir işlemdir.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan uzman ekibimizi ile dilediğiniz zaman bize ulaşabilir, kombi ve petek temizliği hakkında aklınıza takılan tüm sorularınızı tesisat ve petek tesisatı ustalarımıza iletebilirsiniz.

Servisi olarak iyi ve kaliteli ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az two yılda one kez petek temizliği, petek yıkama ve kombi bakımınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

 Petek temizleme fiyatları ile ilgili kaygılanmanızı da gerektirmeyen son derece makul fiyat seçenekleri sunmakta, kış boyunca yakıt faturalarını dert etmeden rahatça ısınmanıza yardımcı olmaktayız.

Report this wiki page